Qui som - europeantac.com
Europeantac Tecnologies de l'aprenentatge i el coneixementEuropeantac Tecnologies de l'aprenentatge i el coneixementEuropeantac1 Tecnologies de l'aprenentatge i el coneixement

Europeantac

Tecnologies de l'aprenentatge i el coneixement

Europeantac

Tecnologies de l'aprenentatge i el coneixement

Europeantac1

Tecnologies de l'aprenentatge i el coneixement

Qui som

Som un conjunt de professionals especialitzats en el mon de la docència i de les TIC, que creiem que cal potenciar un nivell superior de coneixements en competències digitals,  amb l’objecte de que els estudiants i treballadors del nostre país siguin valorats i reconeguts a Catalunya , Espanya, Europa,  i arreu del mon.

 

Per portar a terme aquest objectiu hem decidit apostar per el model de acreditació ECDL, reconegut en mes de 140 països,  veure: www.ecdl.com, que permet que qualsevol ciutadà que obté aquesta acreditació tingui la facilitat del seu reconeixement com a competent en las TIC en la quasi totalitat de països del mon, i especialment a Europa.

ECDL (European Computer Driving Licence) és l‘acreditació internacional europea que atorga el reconeixement de tenir una formació bàsica y completa en informàtica a nivell d’usuari. Gestionada per la Fundació ECDL, està implantada a tota Europa y, sota les sigles ICDL (International Computer Driving Licence), a la resta del món. 

Com va sorgir ECDL?

 

En aquesta línia,  hem preparat un model de formació que permet assessorar als centres educatius,  i elaborar conjuntament un projecte de formació on-line,  que inclou l’examen ECDL,  i facilita la consecució d’aquesta acreditació.

Creiem en el repte de potenciar les competències en les TIC,  com es proposa a la  “Agencia Digital Europea”,  amb el repte d’aconseguir que amb el projecte ECDL,  puguem ser útils a la ciutadania,  i especialment a tots els centres relacionats amb projectes educatius, en l’àmbit de l’ensenyament de formació secundària.

Dins del marc dels nostres serveis,  també oferim classes d'idiomes presencials a tots els nivells i per a grups específics i formació per directius

 
Destacats

L'European Computer Driving Licence (ECDL)

L'European Computer Driving Licence (ECDL), implantat en més de 140 països, és actualment la certificació més útil i reconeguda en l'àmbit internacional per poder acreditar el coneixement i domini de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).